Konmakandra Stichting Surinaamse Genealogie 21.04.2012 Den Haag

Op 21 April is er de jaarlijkse bijeenkomst van de Stichting Surinaamse Genealogie in de Triomfatorkerk in Den Haag van 10:00-16:00 uur. Ik zal een presentatie geven over genealogie en het internet. Hoe kunnen wij tegenwoordig onderzoek doen online, ik geef enkele tips bij het gebruik van zoekmachines, zal de nieuwe bronnen bespreken, behandel sociale media en ga in op privacy online. 

Afbeelding

In de middag geef ik een workshop van het gratis genealogieprogramma Family Tree Builder van MyHeritage; het grootste online familienetwerk.

Er zal een prachtige collectie huwelijksfoto’s tentoongesteld worden met enkele meeslepende familieverhalen erbij. De tentoonstelling is mogelijk gemaakt door de werkgroep van de stichting waar ikzelf ook bij zit.

Ook zullen er sprekers zijn van Aldfaer, Familysearch en meer. Zie het volledige programma hier.

Ik zal een verslag van de konmakandra en de presentatie op mijn blog plaatsen voor degene die niet aanwezig konden zijn.

Advertenties

2 gedachtes over “Konmakandra Stichting Surinaamse Genealogie 21.04.2012 Den Haag

  1. jammer ik kan er op die datum niet bij zijn had er graag meer over willen weten/leren. ik wacht op het verslag op de blog en ga daar kijken hoe het is gegaan . ik wens julklie een heel leuke en informatieve dag toe. groeten roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s